نکاتی در مورد ال سی دی لپ تاپ های اچ پی و علل خرابی آنها سیزده/اردیبهشت

علل عمده خرابی ال سی دی لپ تاپ های اچ پی و علائم آن در نمایندگی تعمیرات لپ تاپ اچ پی کرج

نقش و عملکرد مهم ال سی دی در لپ تاپ های اچ پی

ال سی دی نوعی صفحه نمایشگر بوده که نقش مهمی در استفاده از سیستم های لپ‌ تاپ دارد. در بیشتر سیستم های قدیمی لپ تاپ از صفحه نمایش ال سی دی استفاده شده است. صفحه نمایش ال سی دی نسبت به ال ای دی، انرژی بیشتری مصرف می کند و به همین دلیل طول عمر باتری در لپ تاپ هایی که صفحه نمایش ال سی دی در آنها به کار رفته است، کمتر بوده و همچنین زمان بیشتری برای شارژ آن صرف می شود. 
این صفحه نمایشگر از حساسیت بالایی برخوردار بوده و نگهداری صحیح آن نیازمند رعایت نکاتی می باشد.گاهی کوچکترین ضربه ها هم می تواند باعث آسیب دیدگی ال سی دی در لپ تاپ های اچ پی شود که همراه با علائمی بروز پیدا می‌کند. برخی از این علائم و راه های مقابله با آن در ادامه مقاله شرح داده شده است. 
داده ها و فایل های منتقل شده به لپ تاپ، از طریق قطعات مختلفی چون هارد، مادربرد، کارت گرافیک و... پردازش و ذخیره شده و از طریق کابل فلت موجود در لولای لپ تاپ به صفحه نمایش منتقل می شود. عملکرد ال سی دی در اینجا، نمایش و اجرای موارد ذکر شده می باشد. 
ال سی دی نقش مهمی در کارکرد لپ تاپ داشته، به گونه ای که اگر دچار خرابی و در نهایت از کار افتادگی شود، در صورت سالم بودن دیگر قطعات هم نمی توان هیچ کاری با لپ تاپ انجام داد. چرا که هیچ صفحه ای برای نمایش وجود ندارد. در این حالت تنها راه استفاده دوباره از لپ تاپ وصل شدن به یک مانیتور مجزا یا تعویض ال سی دی می باشد. 

علل خرابی ال سی دی در لپ تاپ های اچ پی همراه با علائم آن

گاهی ممکن است متوجه تاریکی یا مات شدن صفحه ال سی دی لپ تاپ خود به صورت اتفاقی شوید. در صورت مشاهده چنین مواردی، ابتدا تنظیمات نوری صفحه نمایش لپ تاپ اچ پی خود را چک کرده و در صورت مشاهده به هم خوردگی تنظیمات، آن را دوباره تنظیم کنید. اگر باز هم مشکل حل نشد احتمالاً اختلالاتی در مدار های ولتاژ ال سی دی پیش آمده و سبب کاهش نور آن شده است. 
از دیگر علل مربوط به خرابی ال سی دی می‌تواند سوختن یا خرابی لامپ صفحه نمایش باشد. پس از مواجه شدن با این مشکل باید پیش از گسترش خرابی و سرایت آن به بخش های دیگر، به تعمیر ال سی دی لپ تاپ اچ پی خود اقدام کنید. نمایندگی اچ پی کرج آماده ارائه خدمات در این زمینه به شما کاربران لپ تاپ های اچ پی می باشد. 
در برخی موارد گزارش شده، صفحه نمایش به رنگ سیاه درآمده و یک صفحه کم نور در دل آن نمایان می شود. بروز چنین اختلالی می تواند مربوط به اینورتر باشد که به آسانی قابل تعویض بوده و مشکل جدی در این رابطه وجود ندارد. مشاهده خطوط مواج در صفحه نمایش نیز به احتمال از علل خرابی مادربرد است. برای تشخیص دقیق این عیوب بهتر است لپ تاپ hp شما مورد بررسی یک متخصص ماهر قرار گیرد. 
از دیگر خرابی های موجود که ممکن است در استفاده از لپ تاپ برای ال سی دی یا همان صفحه نمایشگر دستگاه پیش بیاید، دیده شدن خطوط موازی یا ایجاد لکه هایی بر روی صفحه حتی در زمان خاموش بودن دستگاه است. این علائم ظاهری می تواند به دلیل آسیب دیدن بخش‌ های مختلف درونی یا تحت فشار قرار گرفتن قاب بیرونی و سرایت این فشار به قطعات داخلی باشد. برای رفع این مشکل نیز بهتر است لپ تاپ خود را به افراد کاربلد در این زمینه بسپارید. 
ال سی دی در اثر عوامل مختلف درونی و بیرونی می‌تواند دچار آسیب دیدگی و در نهایت از کار افتادگی شود. خرابی های پیش آمده در قسمت نرم افزار در همان بخش بروز می نماید. برای مثال کاهش کیفیت تصویر، پرش تصویر، پیکسل سوختگی  بالا پایین شدن و جابجایی بی‌دلیل تصویر و... از علائمی هستند که از خرابی در بخش نرم افزار خبر می دهند. 
نشانه های آسیب های سخت افزاری هم می‌تواند به صورت شکستگی صفحه نمایش، ترک خوردگی، ایجاد لکه بر روی صفحه، ایجاد خطوط بر روی نمایشگر، شکستگی در بخش قاب صفحه نمایش و... باشد. در صورت بروز هر یک از این علائم باید لپ تاپ اچ پی خود را جهت تعمیر و تعویض قطعه ال سی دی به مراکز معتبر از جمله نمایندگی اچ پی بسپارید. 

عیب یابی و بررسی مشکل ال سی دی در لپ تاپ های hp

پس از شناخت علائم خرابی ال سی دی لپ تاپ اچ پی خود و علل مربوطه آن، باید بتوانید لپ تاپ را به گونه ای عیب بیابی کرده که از ریشه کلی مشکل آن با خبر شوید. برای این کار تنها به یک مانیتور مجزا نیاز دارید. برای مطمئن شدن سلامت ال سی دی لپ تاپ خود، آن را به یک صفحه نمایش که از سالم بودن و عملکرد صحیح آن مطمئن هستید، وصل کرده و تمامی تصاویر و مواردی که در اجرای آن در ال سی دی لپ تاپ به مشکل خوردید را، در مانیتور مورد نظر اجرا کنید.
اگر اجرا و نمایش این موارد بدون هیچ مانعی با موفقیت صورت گرفت، مشخص است که مشکل از ال سی دی لپ تاپ اچ پی شما می باشد. البته برای عیب یابی تخصصی تر و تعمیر یا تعویض قطعه آسیب دیده، باید لپ تاپ خود را به یک مرکز استاندارد در این زمینه مانند نمایندگی اچ پی بسپارید. چنانچه اجرا و نمایش موارد مورد نظر شما در مانیتور دیگر هم به مشکل برخورد، احتمالا ریشه اصلی خرابی مربوط به دیگر قطعات سخت افزاری است. 

تعمیر و تعویض ال سی دی لپ تاپ های hp در نمایندگی تعمیرات لپ تاپ اچ پی کرج

اگر ال سی دی لپ تاپ شما دچار خرابی کمی شده باشد، به احتمال مانعی برای تعمیر آن وجود ندارد. اما بیشتر موارد گزارش شده در زمینه آسیب دیدگی صفحه نمایش لپ تاپ، با تعمیر رفع نشده و نیازمند تعویض ال سی دی بوده اند. دلیل آن هم حساس بودن این صفحه در مقابل فشار و ضربه می باشد. به همین علت باید نکات زیادی را در جهت پیشگیری از بروز این مشکلات رعایت کنید که در مقاله های دیگر به صورت کامل برای شما کاربران لپ تاپ های اچ پی بیان کرده ایم. 
با توجه به حساسیت و پیچیدگی بالای این قطعه و همچنین اتصال آن به کابل ها و قطعات مهم لپ تاپ، ضروری است که تعمیر و تعویض آن توسط متخصصان ماهر و با تجربه انجام گیرد، تا از خرابی بیشتر و آسیب دیدگی دیگر قطعات جلوگیری شده و تعمیر یا تعویض ال سی دی به بهترین نحو انجام شود. نمایندگی تعمیر لپ تاپ hp در کرج از مراکز معتبری بوده که می تواند خیال شما را از بابت تعمیر و تعویض صحیح ال سی دی لپ تاپ اچ پی خود راحت کرده و بهترین خدمات ممکن را در این زمینه، در جهت رفاه شما کاربران کرجی لپ تاپ های اچ پی ارائه دهد.

نظرات

میترا نظری پاسخ
28/12/1400

ال سی دی از همه مهم ترین قطعات در لپ تاپ است که در بیشتر سیستم های قدیمی از ال سی دی استفاده شده است .

لیلا عظیمی پاسخ
28/12/1400

ال سی دی نسبت به ال ای دی انرژی بیشتری مصرف می کند پس در نتیجه طول عمر باتری درصفحه نمایش های ال سی دی خیلی کمتر است

علی اکبری پاسخ
17/01/1401

از مهم ترین قطعات لپ تاپ صفحه نمایش است که بسیار حساس واسیب پذیر است

ملیکا زارع پاسخ
17/01/1401

وارد شدن هر گونه ضربه و فشار ویانوسانات برق و ریختن مایعات باعث خرابی صفحه نمایش لپ تاپ می شود

حسین پاسخ
17/01/1401

بیشتر نمایشگر های لپ تاپ ال سی دی می باشند وال سی دی نسبت به ال ای دی انرژی بیشتری مصرف می کند

نگین مقدم پاسخ
17/01/1401

از علائم خرابی نمایشگر لپ تاپ ایجاد خطوط موازی بر روی صفحه یا کم نورشدن یا تاریک شدن صفحه ویا شکستگی صفحه نمایش می باشد

نظر خود را اضافه کنید